Sunday, 12 July 2015

CERTIFIERADE TAKLÄGGARE FÖR HETA ARBETEN

 Takrenovering kan innebära att reparera din nuvarande taket för att vara så gott som ny, eller det kan vara att ditt tak behöver en helt ny yta av bältros eller tjära. Oavsett det är, kan takrenovering vara en svår och farlig process, så för nybörjare takrenovering måste Takläggare omfatta säkerhet.

Säkerheten Först
Ett fall från en  eight  eller 10 fot tak kan leda till dödsfall eller förlamning. Takrenovering för nybörjare är därför något farligt. Använd stegar När du arbetar på ett tak. Se till att stegar ordentligt stabiliserade så att de inte kommer att svänga eller falla när du får på. Takrenovering De måste vara så  my partner and i  september säkert att de kan stanna på plats när du klättrar med händerna fulla. Ställningar kan whos tillhandahålla en mer stabil yta för en nybörjare som arbetar på taket renovering.

 Om du arbetar nära kanten av taket, stå på stege eller byggnadsställning, inte på taket når över. Tak med en brant stigning Särskilt farligt är, särskilt  we  vått väder. Du måste använda tak domkrafter och plankor för säkerheten. En domkraft är ett tak av metall och fästet fäster taket med nageln. En styrelse går Mellan uttagen att ge en mer stabil yta att gå på. Det är en Lägga om tak bra idé att använda taket uttagen och plankor, även om tak som har en mer mild stigning. Du kommer också vill överväga säkerheten för de åkande  when i  ett hem som du är klar med återställningen. De städar naglarna när de släpper, och inte sätta stegar och byggnadsställningar över entrédörrar, om du kan undvika det.

Reparation
En nybörjare lär sig att ersätta maj blinkande på taket, bjälklaget och instrumentpanelen, reparation eller bältros. Byta Hela taket är sannolikt bortom kompetensen hos en nybörjare, och inte bör vara försiktig Försökte utan tillsyn från en erfaren hjälpare eller en professionell. För ett läckande tak, ofta husägare kan göra ett tak restaurering genom att ersätta bältros blåst bort eller trasiga. Obs Om den läckande punkten är  my spouse and i  hemmet, och markera det. Sedan hitta markören på taket och anteckna eventuella skadade bältros där. Om det finns skadade bitar, då kommer sannolikt att resultatet av den skadade taket en läckande.

Generellt Byta skadade bältros till takrenovering är för nybörjare. Det kan göras med några grundläggande verktyg och utan en stor erfarenhet. Först hitta trasiga eller skadade bältros. Om taket är curling tillbaka, få en kvalitet asfalt tak cement. Det enklaste sättet att arbeta med det är  when i  ett rör för en tätningspistol.


I varmt väder, gå på taket, platta singel, och limma ner det igen. På vintern, kan du behöva använda en propanbrännare till något mjuka singel. Använd inte sådant verktyg på ditt tak om du inte vet att använda det. Brutna, trasiga eller ruttna bältros bör bytas ut. Förhoppningsvis har du några  added  bältros stashed  my spouse and i  garaget; om inte, takläggare Vanligtvis kan leverera några. Bänd loss den gamla singel med en spett och spik och täta till ny singel  we  dess ställe.
                              

1 comment: